Vannrenseanlegg

Kvaliteten på vannet vi drikker har direkte innvirkning på vår helse. Rent vann bidrar til god helse ved å støtte kroppens funksjoner, inkludert fordøyelse og hydrering. Urent vann kan inneholde skadelige stoffer som bakterier, virus, parasitter, tungmetaller og kjemikalier, som kan føre til ulike helseproblemer.

Vannrensesystemer brukes til å fjerne uønskede kjemikalier, biologiske forurensninger, faste partikler og gasser fra vannet.

Det finnes en rekke ulike løsninger innen vannrenseanlegg

Aktivt karbonfilter: Dette systemet bruker aktivt kull for å eliminere urenheter som klor,  organiske stoffer og visse typer metaller fra vannet. Det forbedrer også smaken og lukten av vannet.

Omvendt osmose (RO): RO-systemer er effektive for å fjerne et bredt spekter av forurensninger. Omvendt osmose benytter høyt trykk for å tvinge vann gjennom en halvgjennomtrengelig membran, noe som fjerner de fleste forurensningene. Denne metoden er meget populær i båter ettersom den tar ikke så stor plass og er meget effektiv på å gjøre saltvann om til drikkevann. 

UV-rensing: Dette systemet bruker UV-lys for å nøytralisere bakterier og virus i vannet. UV-rensing er en miljøvennlig og effektiv løsning, men fjerner ikke kjemikalier eller forurensede partikler.

Vi er dedikert til å beskytte din helse og sikkerhet gjennom installasjon og vedlikehold av kvalitets vannrensesystemer. Vi tilbyr også rådgivning om vannkvalitet og helseaspekter for å sikre at du har all nødvendig informasjon for å ta gode beslutninger om ditt vannsystem.

Som en totalentreprenør innen totalrenovering av våtrom, tilbyr vi en helhetlig pakke med tjenester. Vi kan håndtere alt fra installasjon av nye vannrensesystemer til oppgradering av eksisterende systemer, alltid med et øye for kvalitet og effektivitet.

Med vår høye standard for service, kvalitet og kundetilfredshet, er vi her for å sikre rent, trygt vann for deg og de du bryr deg om. Kontakt oss i dag for å lære mer.

Del innlegget:

Innholdsfortegnelse

Service arbeid

Timepriser

Kr. 1.187,50 inkl. mva.
per påbegynte time.

Pris for servicebil belastes
kr. 750,- inkl. mva.
per dag/ per besøk.

Kontaktinformasjon

Skreddersydde rørleggertjenester for borettslag, eiendomsforvaltere etc.

Tore Orvei AS logo

Kontaktskjema