Kjøkken (Oppussing / renovasjon / Nytt)

Vi leverer arbeid til nye kjøkken, løsninger når du pusser opp eller renoverer. Skal du ha nytt kjøkken? Da kan du være trygg på at vi er en god og faglig dyktig rådgiver.

Oppussing og renovasjon av kjøkken

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem, et sted hvor vi lager mat, deler måltider og skaper minner. Men et kjøkken skal ikke bare være funksjonelt, det skal også være estetisk tiltalende og komfortabelt. Enten du vil fornye ditt eksisterende kjøkken eller vurderer en totalrenovering, er vi en samarbeidspartner som kan realisere ditt ønske om drømmekjøkkenet. 

Et velfungerende avløpssystem på kjøkkenet er avgjørende for alt fra oppvask og matlaging til renhold og hygiene. Rørene på  kjøkkenet er essensielt for kjøkkenet sin funksjonalitet og design. Vi setter kvalitet og innovasjon i fokus for å gi deg de beste løsningene for ditt kjøkken.

Innovasjoner på kjøkkenet

De siste årene har det skjedd en rekke innovasjoner innen kjøkkenutstyret som har forvandlet måten vi bruker dette sentrale rommet på. Fra smarte apparater til bærekraftige materialer har moderne teknologi gjort det mulig for oss å skape kjøkken som er både vakre og praktiske.

Quooker

En av disse innovasjonene er Quooker, en vannkran som gir deg kokende vann rett fra kranen. Med denne kranen kan du umiddelbart få tilgang til kokende vann, noe som sparer tid og energi. Quooker er både trygg og enkel å bruke, og har blitt en uunnværlig del av mange moderne kjøkken.

Berøringsfrie kraner 

Oras Optima er en praktisk hybrid kjøkkenkran designet av Kirsi Svärd. Den kombinerer de beste delene av ettgreps- og berøringsfrie kraner. Kjøkkenkranen har grepsvennlige hendler for varmt- og kaldtvann, berøringsfri funksjon, temperaturdisplay med varselindikator for varmt vann, høy svingbar tut og elektronisk avstegningskran for oppvaskmaskin. Denne kranen er en av mange kraner med mer avanserte funksjoner. 

PEX-rør

PEX-rør er mer holdbare, mindre utsatt for korrosjon og lettere å installere enn tradisjonelle kobber- eller PVC-rør. De kan også bidra til bedre vannkvalitet ved å redusere risikoen for kontaminering fra rørmaterialene.

Med over 30 års erfaring i rørleggerbransjen, har Tore Orvei AS kunnskapen og ekspertisen som trengs for å gjøre kjøkkenoppussingen din til en suksess. Vi jobber nøye med deg for å forstå dine behov og ønsker, og vi bruker den nyeste teknologien og de mest innovative produktene for å skape et kjøkken som ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

Enten du er på jakt etter en rørlegger, eller en har ansvar for flere boliger og søker en totalentreprenør for totalrenovering av våtrom, er vi klar til å hjelpe. 

Ta det første steget mot ditt drømmekjøkken ved å kontakte oss i dag!

Del innlegget:

Innholdsfortegnelse

Service arbeid

Timepriser

Kr. 1.187,50 inkl. mva.
per påbegynte time.

Pris for servicebil belastes
kr. 750,- inkl. mva.
per dag/ per besøk.

Kontaktinformasjon

Skreddersydde rørleggertjenester for borettslag, eiendomsforvaltere etc.

Tore Orvei AS logo

Kontaktskjema