toalett og servant

Våtromsarbeid

Godkjent våtromsbedrift i hht byggebransjens våtromsnorm innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på våtrom.

Etter dagens lover og forskrifter er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er søknadspliktig og vi kan fortelle deg når et våtrom er søknadspliktig eller ikke. Som totalentreprenør på våtrommet ditt kan vi foreta hele søknadsprosessen som er en sikkerhet for deg som sluttbruker.

Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Vi gir deg 5 års garanti

Kontakt oss for en uforpliktende befaring og tilbud på ditt våtrom

Dokumentasjon som bekrefter at badet er bygget med garanti øker verdien av din bolig.

Bilde av dusj, vask og toalett på bad, utført våtromsarbeid

Bad og våtrom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til total renovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans underveis. Og vi kan stå som garantist for hele at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Ikke minst vil vi sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett. Så slipper man i alle fall å bekymre seg for det i de nærmeste årene.

Del innlegget:

Innholdsfortegnelse

Service arbeid

Timepriser

Kr. 1.187,50 inkl. mva.
per påbegynte time.

Pris for servicebil belastes
kr. 750,- inkl. mva.
per dag/ per besøk.

Kontaktinformasjon

Skreddersydde rørleggertjenester for borettslag, eiendomsforvaltere etc.

Tore Orvei AS logo

Kontaktskjema