Bad (Oppussing / Renovasjon / Nytt )

Fornyelse og renovering av bad og våtrom er en kompleks prosess som krever faglig kompetanse, nøyaktighet og oppmerksomhet på detaljer.

Vi har spesialisert oss på alle typer oppussingsoppgaver på bad og våtrom. Uansett om det dreier seg om utskifting av utstyr eller totalrenovering/bygging av komplette bad, så vi ta på oss oppdraget. 

Planlegging og materialvalg

Når du står overfor renovering, er det flere aspekter å vurdere. Først og fremst, design og layout. Vi kan hjelpe deg med å planlegge ditt nye bad eller våtrom for å sikre optimal bruk av plassen. Dette inkluderer valg av baderoms elementer som fliser, belysning og møbler.

Materialvalg er også viktig. Vi er alltid oppdatert på de nyeste trendene og produktene, slik at vi kan gi deg de beste rådene når det gjelder design og funksjonalitet.

Som totalentreprenør for renovering av bad og våtrom vil vi koordinere alle fagområder og sørge for at arbeidet blir utført i henhold til tidsplan, budsjett og kvalitetskrav. Dette betyr at vi tar hånd om alt det elektriske arbeidet, som installasjon av lys og varmekabler, samt rørleggerarbeidet, som installasjon av toalett, dusj, badekar og servant.

Enkelt når du skal ha nytt eller pusse opp badet

Om du velger oss til å lede prosjektet vil vi koordinere alle håndverkere som er involvert i prosessen. Dette sparer deg tid og sikrer en sømløs fremdrift uten unødvendige forsinkelser

Renovering av bad kan være en stor investering, både økonomisk og tidsmessig. Derfor er vår prioritet å levere et resultat som du vil være fornøyd med i mange år fremover.

Enten du er en huseier som ønsker å oppdatere ditt eget bad, eller en beslutningstaker i et boligselskap som leter etter en pålitelig partner for totalrenovering av våtrom. Med vår ekspertise, profesjonalitet og fokus på kundetilfredshet, kan du være sikker på at ditt prosjekt er i trygge hender.

Våre medarbeidere er godt kjent med det stadig mer omfattende og kompliserte regelverket som kreves for offentlig godkjenning av sluttleveransen. Derfor kan du være trygg på at vi sørger for at alle ledd i leveransen oppfyller forventningene og at du ikke vil møte uventede overraskelser i etterkant. 

Vi forstår hvor viktig det er å ha tillit til håndverkere som utfører jobben. Vårt mål er å gi deg en grundig og faglig forklaring på alt vi gjør, slik at du kan være trygg på at vi tar vare på ditt prosjekt på best mulig måte. 

Vi er her for å gjøre oppussingsprosessen så smidig og problemfri som mulig, slik at du kan nyte det ferdige resultatet i mange år fremover.

Del innlegget:

Innholdsfortegnelse

Service arbeid

Timepriser

Kr. 1.187,50 inkl. mva.
per påbegynte time.

Pris for servicebil belastes
kr. 750,- inkl. mva.
per dag/ per besøk.

Kontaktinformasjon

Skreddersydde rørleggertjenester for borettslag, eiendomsforvaltere etc.

Tore Orvei AS logo

Kontaktskjema