Våre ansatte og om oss

Fra små kontorlokaler på Dælenga i 1986 så bedriften dagens lys. Tore Orvei hadde allerede da jobbet i 15 år som formann og prosjektleder for etablerte rørleggerbedrifter. Etter over 40 år i bransjen gikk Tore Orvei av med pensjon i april 2014.

Tore Orvei as ble stiftet av rørleggermester Tore Orvei 01.08.1986 som et personlig foretak, før det ved nyttår i 1987 ble omgjort til et aksjeselskap (AS)
Etter å ha hatt ansvaret som daglig leder i over 20 år, gikk Tore av som daglig leder i 2007 og over i en rolle som arbeidende styreformann, før han gikk av med pensjon i 2014. Det er var derfor andre generasjons rørleggermester Tor Egil Orvei som har tok over ansvaret som både daglig leder og hovedaksjonær i 2007.

Bedriften har i dag totalt 6 rørleggermestere ansatt, fordelt på alle avdelinger og med en erfaring fra rørbransjen på 5-40 år
Vi har i alle år hatt et ønske om å bidra opp mot utdanningen av lærlinger og har derfor til enn hver tid hatt flere lærlinger ansatt i bedriften. Tore Orvei as er derfor en stolt lærebedrift, som hjelper nye og ferske lærlinger på veien til å bli dyktige rørleggere.
Tore Orvei AS er pr d.t. totalt 28 ansatte, hvorav 5 stk lærlinger.

Bedriften har i siden etableringen i 1986 jobbet med det meste innen rør, som blant annet varmepumpeanlegg til enkeltstående boliger, større boligselskaper og næringsbygg, tekniske kjøleanlegg, oppussing av baderom m.m.
Bedriften har siden midten av 90 tallet gjennomført totalrenovering av våtrom/baderom som totalentreprenør for både større og mindre boligselskaper. Dette har vært og er et viktig satsningsområde for bedriften den dag i dag. Renovering av våtrom for private boligeiere er også noe som bare har økt de siste årene, og vi velger å tro at den store pågangen er på grunn av de gode referansene vi har opparbeidet oss i årenes løp.

Både våre rørleggere og våre faste samarbeidspartnere innen de bygningsmessige arbeidene innehar de nødvendige kurs for arbeid på våtrom, og bedriften har jevnlige interne oppdateringskrus for våre ansatte. Vi følger våtromsnormen ved rehabilitering av eksisterende bad og vaskerom og er BVN godkjent våtromsentreprenør hos Fagrådet for våtrom.
Ved å benytte Tore Orvei AS som din samarbeidspartner på rørleggerarbeid kan vi love deg bred kompetanse, lang erfaring, dyktige og serviceinnstilte medarbeidere.

Administrasjon

Anja Gulbrandsen

Marked / Tilvalgsansvarlig

Fredrik Vie Stubergh

Prosjektleder / Faglig leder/ Rørleggermester

Hans Christian Hammer

Prosjektleder / Rørleggermester

Thomas Bergli

Serviceleder / Rørleggermester

Tor Egil Orvei

Daglig leder / Rørleggermester

Nina Eskelund

Økonomi / kontorleder

Service

Jan Kjetil Alfstad

Rørleggermester

Martin Thyrum

Rørlegger serviceavdelingen

Thomas Normann

Rørlegger serviceavdelingen

Mohammed Ali

Rørlegger serviceavdelingen

Prosjekt

Jørgen Andersen

Rørlegger/Rørleggerbas

Stian Pedersen

Anleggsleder/ Rørlegger bas

Thorbjørn Hanssen

Anleggsleder/ Rørlegger bas

Rørleggere

Johnny Eide

Rørlegger

Stian S. Andresen