Sprinkleranlegg

Sprinklersystemer er blitt en viktig del av brannforebyggende tiltak. Over 100 års erfaring fra hele verden viser at 97% av alle branner slokkes eller kontrolleres i bygninger hvor sprinkleranlegg er installert.
Enkelt forklart er sprinkleranlegg din egen brannmann på vakt – døgnet rundt.


I næringsbygg sprinkler man for verdisikkerhet og i boligbygg sprinkler man for personsikkerhet.
Et sprinkleranlegg er et rørsystem som fordeler slokkevann i bygningen og som oftest kobles til det offentlige vannverket eller private vannbasseng ved hjelp av en sprinklerventil. Fra ventilen er det lagt opp rør inn i bygningen og på rørene monteres det sprinklerhoder. Disse fungerer slik at de utløses ved en gitt en temperatur.


For tradisjonelle sprinkleranlegg finnes det to hovedtyper, våtanlegg og tørranlegg. Ved våtanlegg står vannet helt frem til sprinklerhode. Ved tørranlegg står vannet bare frem til sprinklerventilen og resten av anlegget er da fylt med luft. Tørranlegg benyttes der hvor det er fare for frost.


Vi forstår hvor viktig det er å beskytte eiendommen din mot potensielle brannfarer. Våre sprinklersystemer er designet for å oppdage og slukke branner automatisk, slik at du kan føle deg trygg.
Med vår ekspertise og erfaring innen installasjon, vedlikehold og kontroll av sprinklersystemer sørger vi for at eiendommen din er utstyrt med det mest effektive brannslukkingssystemet. Vårt team av FG godkjente fagfolk samarbeider tett med deg for å skreddersy en løsning som oppfyller dine spesifikke behov og gjeldene myndighetskrav i TEK 17 med veiledning og NS-EN12845 og NS-EN16925
I en nødsituasjon fungerer våre sprinklersystemer som første forsvarslinje ved raskt å slippe ut vann for å slukke flammene. Dette reduserer ikke bare risikoen for materielle skader, men øker også sjansene for trygg evakuering.

Del innlegget:

Innholdsfortegnelse

Service arbeid

Timepriser

Kr. 1.187,50 inkl. mva.
per påbegynte time.

Pris for servicebil belastes
kr. 750,- inkl. mva.
per dag/ per besøk.

Kontaktinformasjon

Skreddersydde rørleggertjenester for borettslag, eiendomsforvaltere etc.

Tore Orvei AS logo

Kontaktskjema